Viser arkivet for april, 2013

Hjelp, eg er på internett-tv!


…og slik ser det nye kjøkkenet mitt ut.

Torsdag 25. april kl15:12 Edit: Sidan eg har vore sentral i Origo, medlem i ca 1000 soner (av 9500) totalt, vart eg invitert for å preike om communities, Origo og kva ein kan gjera for å auka engasjementet på nett. Eg såg verkeleg ikkje mi besøkelsestid.

Det var no eg skulle sagt noko om at eg ikkje trur lenger det er noko håp for Origo som nettsamfunn, og at eg håper inst i hjarta at ikkje Amedia sletter alt innhaldet som er blitt laga her dei siste åra, berre fordi dei kan og ikkje har noko planar for det vidare. Det skulle eg ha sagt, men eg sa berre at det var bra teknologi i 2007. Vel, det er ikkje godt nok lengre. Ein må ha vilje og glede av at folk lagar og deler innhald. Noko slikt skulle eg ha sagt, men sjå for all del videoen – om du vil sjå kjøkkenet mitt i bakgrunnen eller høyre stemma mi.

Eit djupdykk som fjortis igjen

Det var absolutt ikkje dette eg trudde skulle skje. At eg på femte kvelden skulle sitte med youtube-videoer, spotifyapper, sjekke ut instagram og tweets. Eg skulle berre vera kulaste tanta som tok niesa med seg på Justin Bieber-konsert, og no sitter eg her, i ei JB-fjortisboble som er vanskeleg å komme ut av. Og det er ikkje sikkert eg vil det ein gang.
Les meir…

Annonse